A ritme de batucada

Després de passar per Madrid i altres ciutats espanyoles, la companyia israeliana Mayumaná torna a Barcelona per estrenar un nou espectacle. Momentum convida l’espectador a no mirar el rellotge, a fer com si el temps s’hagués aturat, a viure cada instant al màxim, i ho fa amb ritme, música, ball i humor.

Precisament, un dels onze artistes destacta pel seu paper de graciós; un home que, d’entrada, té el poder d’aturar el temps, però que no porta el ritme dins. De mica en mica, a mesura que la resta exhibeix la passió pelbreak dance, el hip hop, el claqué o altres formes d’expressió en dança, ella anirà trobant el seu estil peculiar.

Però les noies i nois de Mayumaná, no només es mouen, també creen ritmes amb aigua, capses o el que se’ls ofereixi. L’espectador no trigarà a veure’s immers enmig d’una autèntica batucada i serà crucial.

Elements multimèdia, salts gairebé acrobàtics, una guitarra elèctrica, una bateria i un DJ sensacional tanquen aquesta proposta, que no és nova –Mayumaná ja va ser a Barcelona, igual que Stomp– però que causa sensació.

Volem que el públic surti content, ple d’energia” explicava Roy Ofer, un dels fundadors de la companyia, a la premsa madrilenya. Sens dubte, ho aconsegueixen amb escreix. És inevitable picar de peus o de mans amb la intenció d’emular els seus passos o crear nous ritmes.


Es pot veure a: Teatre Coliseum

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies