L’autora de Ghostgirl acaba de publicar el segon volum de les aventures de Charlotte i companyia: “Ghostgirl. El Retorn”, i nosaltres no hem volgut perdre l’oportunitat de passar una bona estona amb ella durant la seva visita a Barcelona. Descobrim que Tonya Hurley és tan especial i simpàtica com els seus llibres.

 

“Vaig descobrir que escrivint un llibre podia fer tot el que volia”

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies