Després de l’èxit aconseguit per l’edició anterior, torna a Barcelona una segona tanda de Comedy Zoo, un espectacle que ens porta la fauna més divertida de l’escena “monologuera” del territori espanyol a La Sala 1 del Club Capitol, a les Rambles. Si el passat maig el primer en trepitjar les taules va ser Goyo Jiménez, en aquesta tanda obre el foc Agustín Jiménez.

Pablo Motos, Flipy, Santi Rodríguez o Goyo Jiménez ja havien presentat els seus monòlegs en aquest Comedy Zoo asupiciat per Santi Millan. Però encara quedaven molts artistes en la recàmera i entre ells un dels grans monologuistes espanyols com és Agustín Jiménez.

Amb ‘Los monólogos que te dije‘ més que un monòleg estableix un diàleg amb la platea a qui pregunta i fa partícep de l’espectacle. Un detall que resalta encara més la capacitat d’improvització de Jiménez i que fa que l’espectacle es gaudeixi molt més. I és que com en tot bon monòleg en directe, la clau és que els de la platea se sentin identificats amb els temes que s’exposen i que el riure es contagii entre el patí de butaques, dues coses que aquí s’aconsegueixen amb escreix.

Vestit de vermell i negre, i amb gran soltura, Agustín Jiménez planteja aquesta conversa d’hora i mitja en què les rialles estan garantides. Ell s’atreveix a ballar, fer una rifa o interpretar un penis mentre va tocant temes que van des de la desmitificació de superherois com Batman o Superman, a les mítiques frases que ens deien les nostres mares quan erem petits, passant per la varietat de productes que es venen a la teletienda. El moment àlgid de l’espectacle es reserva per repassar i reivindicar els tòpics del mascle ibèric.

Aquí en teniu una mostra:

Tant si el coneixeu de les seves aparicions televisives com si no, aquesta és una bona oportunitat d’oblidar les càrregues del dia i deixar-se portar pel molt bon humor durant 90 minuts.


Es pot veure a: Club Capitol, Sala 1.
Text: Durada: 90 minuts.
Intèrprets: Agustín Jiménez.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies