Amari

Ahir, per primera vegada a Espanya, van actuar el grup Amari, els guanyadors d’un dels principals guanyadors d¡un dels festivals més importants de música Italiana, l’Arezzo Wave.  Tot i essent desconeguts pel poc públic, els presents es van endur molt bones sensacions d’aquest grup que proposa un mix de música electrònica i indie (molt d’electrònica poc de Indie) que recorden molt als més famosos Subsonica.

De la seva actuació ens quedem amb els single Le gite fuori portaArpeggi in love del seu últim àlbum Scimmie d’Amorei amb un remix de The Smiths, Some Girls are bigger than other, i From disco to disco de Whirpool Production. Tot i no ser els caps de cartell de la nit a la sala Apolo, van oferir un molt bon concert i ens fa lamentar-ho pels que només van venir al final per escoltar als molt més coneguts The Whip.

The Whip

El grup principal de la gira, The Whip, arribava de Manchester amb el seu primer àlbum ‘X marks destination‘, i ha aconseguit crear el caos dins de l’Apolo. ‘I just want to dance‘, lema de la banda, és suficient per donar una imatge de la seva actuació. El seu ha estat un molt bon concert, tot i que amb massa remixos per allargar les cançons, el què no deixa de ser normal donat el seu poc repertori i també la filosofia disctequera del grup.

Entre l’electrònica, de Danny Saville, cal destacar el bon directe del baixista Nathan Sudders i Fiona Daniela (bateria), així com del guitarra, cantant i sintetitzador Bruce Carter.

Acabada la nit, el judici és positiu i ens fa aconsellar als amants de la música electrònica l’únic àlbum dels anglesos, ‘X Marks Destination’, produit per Jim Abiss (Arctic Monkeys, Kasabian, Editors). Especialment entre tots els temes, Trash‘, que han deixat pel final de la seva actuació per fer embogir el públic a la sala, però tambéFrustration, ‘Blackout‘ o Divebomb. Esperem poder escoltar un segon disc dels The Whip tant encertat com el primer.

My Space Amari

My Space The Whip

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies