Benvinguts al món de l’espectacle! Les carpes del circ que regenta la Spears són plenes d’actuacions estrafolàries, amb salts de vertigen, números que deixen sense alè, i d’altres que fan reviure escenes més pròpies del film de Tod Browning (Freaks) que de qualsevol representació del Circ du Soleil.

No fa a penes un any que la Britney va sorprendre a crítica i públic amb el llançament del seu àlbum Blackout, altament recomanable i responsable de l’allau de premis que l’han caigut aquest any. Malauradament igual de sorprenent però en sentit negatiu va ser la seva presentació d’alts escenaris, amb una interpretació als MTV Awards del Gimme More tan surrealista que ja s’ha fet memorable. Britney no va estar a la alçada del seu disc, i aquells que l’havíem seguit de prop i anhelàvem cada un dels gemegats de temes com I’m Slave For U, ens fèiem creus al veure de què manera s’estava desaprofitant aquell disc.

Sembla que ara ho vol tornar a intentar. Nou disc per un nou intent de demostració talent. De moment la seva campanya promocional ja apunta ben alt, i de les seves recents i nombroses actuacions hom ja pot endevinar que Britney s’està rehabilitant, potser encara no brilla com fa uns anys, però almenys podem veure en ella aquell motor que la distingeix d’altres. Els seus dos primers senzills (WomanizerCircus) són molt potents, i malgrat que els seus videoclips no fan justícia, aventuren uns resultats molt positius dins la carrera de la cantant.

Tot i que el disc sembla fet per temes destriats del seu anterior treball, hi han talls que brillen amb llum pròpia. És el cas de If U Seek Amy, on paraules tan innocents com les seu títol amaguen suggerents missatges: “If you seek Amy tonight” que podríem transcriure com “F, U, C, K, me tonight”. Cal destacar també Shattered Glass, amb un so Modern Talking renovat que inspira a l’elevació de l’esperit.

La resta del disc costa d’empassar d’entrada, però de mica en mica les melodies i els ritmes més o menys sincopats de temes com Kill the LightsUnusual YouBlur van guanyant estrelles i escalant posicions dins la teva llista de preferits.

Les dues úniques col•laboracions de Britney com a compositora en el disc, amb Mmm PapiMy Baby, ja podrien haver estat substituïdes per temes tan interessants com Rock Me InTrouble, incloses només com a extres en diferents edicions foranies.

Amb tot, Circus no decep, tot i que encara li falta un bullir per arribar a les cotes aconseguides amb anteriors treballs com el recent BlackoutIn The Zone.

Web oficial:

1. Womanizer
2. Circus
3. Out From Under
4. Kill The Lights
5. Shattered Glass
6. If U Seek Amy
7. Unusual You
8. Blur
9. Mmm Pap
i 10. Mannequin
11. Lace And Leather
12. My Baby
13. Radar (bonus track)
14. Rock me in (només a l'edició Deluxe)
15. Phonography (només a l'edició Deluxe)
16. Quicksand (només a l'edició europea)
17. Amnesia (només a l'edició japonesa)
18. Rock boy (només a l'edició Alemana)
19. Trouble (només a iTunes)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies