Beyoncé per partida doble

Sasha Fierce és la nova criatura comercial de la ja veterana Beyoncé Knowles. Segons ella, és la seva part més sexy, més diva i més salvatge. Però la veritat és que Sasha Fierce no és més que un conte, una careta que no amaga res, ja que a Sasha ja la coneixíem, l’hem vista a cada un dels seus anteriors treballs, tan com a solista com a component de les Destiny’s Child.

Beyoncé, a mi no m’enganyes. Val que queda molt maco i modern això de ser bipolar i treure un doble CD per a gaubança de la teva discogràfica, però si fos per mi el teu disc es titularia “I am…”, a seques, i amb aquest punts suspensius que evoquen allò indescriptible, perquè així és el teu disc, indescriptible.

Indescriptible és el ventall d’emocions que es recullen, la qualitat dels arranjaments, la passió i ritme que desprenen cada un dels talls del disc, tan de l’estúpida edició senzilla (qui vol dos CDs per a només onze temes?), com de la grandiloqüent edició Deluxe.

Bé, potser no és tan mala la idea d’oferir una doble Beyoncé. Si volíem més de la Knowles ara ja tenim dues tasses, servides alhora i molt calentes. I és que els seus dos senzills de presentació, acompanyats dels seus imprescindibles videoclips, ens preparen bé l’estómac pel menú sencer. Deixant de banda la versió degustació d’onze temes, aquí ens delectarem amb el menú especial del Xef, la versió Deluxe.

Així, com a plats forts trobarem entre d’altres els dos esmentats primers senzills. Per una banda la balada If I Were A Boy, que guanya molts punts després del visionat del videoclip i sobretot si s’entén la lletra, molt reveladora. I per l’altra l’enèrgica Single Ladies, o “com omplir un vídeo amb només tres noies i deixar-te bocabadat”, a la que no li falta cap ingredient per activar el teu organisme a qualsevol hora del dia.

Però més saborosos encara són els temes HaloRadio (segon tall de cada un dels discos). Si Halo sona a himne d’aquells profunds de producció magnànima, que t’omplen l’ànima, Radio és un altre himne de però de pista de ball, increïble. Jo començo el disc amb aquest tall, transmet una energia que ja els agradaria als conillets de Duracell.

Per a apetits més sibarites recomanar Diva, un llampec que va directe a l’estómac amb el so més hip-hop hit de tot el disc. O potser una delicatessen com la suau i embriagadora Disappear? Clar que a uns plats tan ben presentats com Broken-Hearted GirlSweet DreamsScared Of Lonely tampoc se’ls hi pot negar una mossegada.

I si ets de bona boca, una recomanació: fes-te amb la versió japonesa del disc que inclou postres Save The HeroWhy Don’t You Love Me. A YesAsia el trobaràs per 19 Euros més despeses d’enviament (uns cinc euros), o amb enviament gratuït si fas una comanda de més de 31 euros. Bon profit!

Web oficial:
Llistat de cançons
1. If I Were A Boy
2. Halo
3. Disappear
4. Broken-Hearted Girl
5. Ave Maria
6. Satellites
7. Single Ladies (Put A Ring On It)
8. Radio
9. Diva
10. Sweet Dreams
11. Video Phone
Extres de l'edició Deluxe:
1. Smash Into You
2. That's Why You're Beautiful
3. Hello
4. Ego
5. Scared Of Lonely


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies