Sean Paul va visitar el Pavelló Olímpic de Badalona en el que va ser l’únic concert del cantant a Espanya, amb el que iniciava la gira europea de The Trinity tour.

A les vuit del vespre del primer dia de juliol un grup no gaire nombrós d’amants de sons tan diferents com germans com el Reggae i el Hip-hop, estàvem disposats a gaudir d’una nit plena de calor, exaltació i molt de ritme. La informació de la que disposàvem era dispar. Si en algunes entrades només deia que el show començava a les 21.30 h., d’altres especificaven que Sean Paul no faria la seva aparició fins les 23.00 h. De fet cap de les indicacions va ser encertada, per desgracia, sobretot, per aquells més tranquils que van arribar al pavelló al voltant de les 23.00 h. trobant-se amb un concert quasi acabat.

De les dues actuacions programades per introduir en Sean Paul, només una es va dur a terme. Va ser la del guineà Lyricson, que a tres quarts de nou, i molt ben acompanyat per la banda tarragonina Jamdowners, ens va donar una lliçó del que és un bon directe de Reggae. Els pocs assistents en aquell moment no vam poder evitar començar a fer bots ficant-nos en el paper d’autèntics rastafaris. L’ambient no va trigar en agafar una flaire “molt jamaicana”, tot i la feina d’un pobre guàrdia de seguretat que anava demanant que s’apaguessin les cigarretes. Va ser quasi tres quarts d’hora de bona música, on els catalans Jamdowners ens van demostrar el seu bon saber fer.

Amb un públic cada vegada més nombrós i ja calent gràcies a Lyricson va entrar en escena Sean Paul (22.00h.). Tothom esperava un altre artista convidat i va aparèixer el rei de la nit com si no res. Si algú esperava un inici espectacular ja se’n podia oblidar. Sean Paul va començar amb un medley de les seves cançons menys populars incloent-hi alguna de les seves col·laboracions més conegudes amb Beyoncé o Blu Cantrell. El seu tracte amb el públic és concentrava només en el sector femení, a qui dedicava totes les cançons i moviments de pelvis.

Les que realment acaparaven l’atenció del públic eren quatre ballarines que no paraven de moure el cul, i quins culs! Semblaven trencades. Els seus moviments sensuals/sexuals eren l’excusa perfecte per Sean Paul per ser del tot barroer amb elles.

Sean Paul

Els plats forts vingueren amb la interpretació d’èxits com ‘Temperature’, ‘We be burnin‘, ‘Ever Blazin‘, ‘Gimme the light‘ o ‘Get Busy‘, que van fer saltar a tot el pavelló al mateix ritme. Però quan realment la cosa estava ben animada i encara continuava entrant gent, Sean Paul va desaparèixer de la mateixa manera en que va entrar, sense que ningú s’ho esperés. No és que ens sàpigues a poc, és que realment va ser poc.Discografia:
Stage one (2000)
Dutty Rock (2003)
Trinity (2005)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies