Si algú es pensava que Pink havia passat a l’altra vida s’equivocava. Encara que hagi trigat tres anys en treure un nou disc, Pink no és morta. I’m not dead representa una tornada d’allò més cridanera, tant pels polèmics i compromesos temes reflectits, com pel seu disbauxat so.

Però que ningú s’enganyi, el primer senzill “Stupid Girls“, la carta de presentació de l’àlbum, no diu res de la resta del disc. Tot i així és un perfecte tema promocional, i és que compte amb tots els ingredients per convertir-se en un èxit. El satíric tema, acompanyat d’un polèmic videoclip, critica un model de conducta basat en el desig de ser famós per sobre d’altres valors. Pink es pregunta, “Què va passar amb el somni de la dona Presidenta?”, “On s’ha anat la gent intel·ligent, que ha passat amb ells?”.

La resta del disc està lluny de la noia del “Get the Party Started” i, sobretot en els primers talls, adopta un estil més rocker i agressiu, que no va més enllà del que fan companyes més edulcorades com la Hilary Duff o la Kelly Clarkson. Entre aquests temes potser destaquen més el que dona títol a l’àlbum (“I’m not dead“), i “Leave Me alone (I’m Lonely)” una d’aquestes cançons per no parar de donar salts.

Cal destacar “Cuz I Can“, molt en la línia de l’últim treball de la Gwen Estefani, i “Fingers“, un homenatge molt suggeridor sobre la masturbació. Dos temes on Pink coqueteja amb sons més electrònics i se’n surt força bé.

La revelació se’ns presenta en els temes més folk o personals com “The One That Got Away” o “Dear Mr. President“, on Pink es dirigeix al seu President per preguntar-li com pot estar tan tranquil, tan cec, davant un món tant necessitat. Però la gran sorpresa és “I Have Seen The Rain“, una pista oculta al final del disc on Pink canta junt al seu pare un tema que ell va escriure desprès de la guerra de Vietnam. Un tema acústic que es converteix en tot un himne ple d’emoció.

Web oficial:
Llistat de cançons
1. Stupid Girls
2. Who Knew
3. Long Way to Happy
4. Nobody Knows
5. Dear Mr. President
6. I'm Not Dead
7. Cuz I Can
8. Leave Me Alone (I'm Lonely)
9. U & Ur Hand
10. Runaway
11. The One That Got Away
12. I Got Money Now
13. Conversations With My
14. Fingers
15. Centerfold
16. I Have Seen The Rain

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies