Santi Balmes, compositor i líder dels “Love of Lesbian”, pot estar de enhorabona. Amb aquest quart àlbum a la seva carrera, el grup independent català repeteix amb la productora Naïve, que tant bons resultats els hi va aportar amb Ungravity (2003).

En aquesta ocasió no han comptat amb la col·laboració de la Desireé García, la veu de del grup “Fine!”. Un altre canvi molt palpable en aquest disc és l’abandó de l’anglès per passar-se al castellà. Amb aquest darrer pas en Santi ens demostra la seva profunditat compositiva i un cert allunyament del pop-rock americà al que ens tenia acostumats. Potser han estat les ànsies del grup a arribar a més gent el que els ha impulsat a fer aquest canvi, ja que com ells diuen “Ser independiente no significa que te escuche poca gente”.

Les cançons més introspectives i complexes són les predominants a “Maniobras de Escapismo“. Un bon exemple és el tema que dona nom al disc, un autoanàlisi psicoanalític amb un pla per ensortir-se’n inclòs. Els malenconiosos desamors de “Domingo astromántico” i “Carta a todas tus catástrofes” es contraresten amb temes més desenfadats i/o extravagants com “Marlene, la vecina del ártico“, “Los niños del mañana” o “Mon petet cabroin“, on ens sentim obligats a comparar en Santi Balmes amb el líder de The Cure.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies