The Pussycat Dolls neix com a grup de ball a Los Angeles l’any 1995, i durant sis anys han protagonitzat un espectacle d’èxit ple de coreografies a l’estil Bob Fosse (Cabaret) combinades amb música molt variada, des dels Led Zeppelin fins a Björk. Pel seu espectacle han passat com a convidats personatges de renom com Charlize Theron, Paris Hilton o Pamela Anderson. Va ser Ron Fair, productor executiu de la discogràfica A&M, qui va veure en elles un èxit musical en potència.

En el nou producte “The Pusycat Dolls” no hi són totes les que eren, fins i tot n’hi ha de noves. Nicole, Kimberly, Carmit, Ashley, Melody i Jessica es presenten amb una imatge de noies intimidants però vulnerables, fortes però juganeres. Són excitants i explosives, i sobretot són afortunades. Després de col·laborar amb Will Smith i a les B.S.O. de Shark Tale i Shall We Dance?, pel disc debut PCD compten amb els millors productors i compositors del moment com Will.I.Am dels Black Eyed Peas, Timbaland o Busta Rhymes. A ells hem d’agrair els millors talls del disc, que per sort venen tots juntets al principi del disc. El hit “Don’t Cha” compta amb la fórmula perfecta per a no deixar de sonar a totes les radiofórmules del món. El segon senzill Stickwitu és la típica balada adolescent i enganxifosa, però també ha estat un èxit. Ara presenten el seu tercer senzill Beep amb el so inconfusible de The Black Eyed Peas, potser el millor tall del disc. Timbaland també es llueix amb la feliç “Wait a minute“. També caldria destacar la sensualitat desbordant de “Buttons“.

La segona meitat del disc decep. Qui necessita una altre versió de “Tainted Love” ? No vam tenir prou amb la re-versió de Marilyn Mason? Les reminiscències cabareteres d’alguns dels talls no acaben de funcionar, ni tampoc el forçat “Hot Stuff”, una mala còpia del so de la Kylie Minogue.

Tot i que cada una de les sis integrants de grup són unes autèntiques fogueres cantant i ballant, la flama més gran és la veu principal, la impactant Nicole Scherzinger. A diferència de les altres, Nicole ja té experiència en el món dels “girl groups”. Eden’s Crush era el nom del conjunt de fèmines sortides d’un “Popstars” l’any 2001, on Nicole ja començava a destacar per la seva bellesa i el seu talent. Amb 27 anys, aquesta dona multiracial de procedència hawaiana, russa i filipina, té tots els ingredients per deixar-se de grups i fer la competència a Ciara o apropar-se a Beyoncè. Però ja se sap, venen més dotze pits que no pas un parell.1. Don´t Cha feat. Busta Rhymes / 2. Beep feat. Will.i.Am / 3. Wait a Minute feat. Timbaland / 4. Stickwitu / 5. Buttons / 6. I Don´t Need A Man / 7. Hot Stuff (I Want You Back) / 8. How Many Times, How Many Lies / 9. Bite The Dust / 10. Right Now / 11. Tainted Love - Where Did Our Love Go / 12. Feeling Good / 13. Sway (bonus) / 14. Flirt (bonus)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X