“Un Mystique Determinado” era el títol d’una de les cançons de Eres PC Eres MAC d’ Hidrogenesse, el grup composat per Carlos Ballesteros i Genís Segarra (component també d’Astrud junt a Manolo Martinez). Inspirat en aquesta cançó, Carles Congost ha dirigit un curt musical de vint minuts que porta el mateix títol.

Aquest disc, escrit per Carles Congost i Astrud, és la banda sonora del curt. Les veus les posen Desireé (Finei), Helena (Feria), Carlos Ballesteros (Hidrogenesse) i Javvy Born. Tot un recorregut pels diversos punts de vista sobre la història del protagonista, un noi que vol canviar la seva carrera de futbolista per la de videoartista, mogut per la influència d’un cert mystique.

Originalitat ingeniosa, ritmes enganxosos i melodies malenconioses. Una barreja que deixa un bon gust de boca, gràcies sobretot al tema No tengo miedo al futuro i el remix tant kish de Un Mystique Determinado dels Austrohúngaro (nom que recull qualsevol combinació entre C.Ballesteros, G.Segarra i M.Martinez). Pots descobir més coses sobre aquest projecte a www.austrohungaro.com/mystique.1. Un Mystique Determinado/2. Soy Futbolista/3. Por Fin/4. Ya Estoy Mejor/5. Chico del Siglo Veintiuno/ 6. No Tengo Miedo/7. Yo he Comido Caca/8. Suite para un Mystique Determinado/9. Un Mystique Determinado (Austrohungaro Remix)/ 10. No Tengo Miedo (Madelman Remix)/11. Ya Estoy Mejor (The Congosound Remix)/12. Él ha Comido Caca

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X